Kanye West bunkerré akarta alakítani otthonát

Elképesztő történet látott napvilágot. A rappel gondnoka beperelte a szélsőjobboldallal kokettáló előadóművészt. A perirat szerint West azért rúgta ki a gondnokot, mert az nem volt hajlandó eltávolítani az összes ablakot és az áramot malibui otthonából, hogy óvóhelyet hozzon létre. – számolt be az esetről a 24.hu

A Los Angeles megyei felsőbb bíróságon szerdán benyújtott és az NBC News által áttekintett kereset szerint Tony Saxon, egy korábbi projektmenedzser és ingatlankezelő többek között veszélyes munkakörülményekre, kifizetetlen bérekre és jogtalan, megtorló felmondásra hivatkozik.

Saxon az NBC-nek elmondta, hogy Kanye West „1910-es évekbeli bunkerré” akarta átalakítani a Tadao Ando által tervezett tengerparti házát, amelyet 2021-ben vásárolt 57 millió dollárért.

A márvány fürdőszobák lebontása mellett a rapper ki akarta szedni az ablakokat, a vízvezetékeket és az áramot, a lépcsőket pedig csúszdákra akarta cserélni – mondta Saxon.

Saxon ügyvédje, Ron Zambrano azt mondta az NBC-nek, hogy a rapper „gondatlanul semmibe vette az alkalmazottait… nem fizette ki a számláit, miközben borzalmasan bánt a dolgozókkal.”

A rapper, aki 2020-ban elindult az elnökválasztáson is, antiszemita megjegyzései és Donald Trumppal és szélsőjobboldali szélsőségesekkel fenntartott szoros kapcsolatai miatt is széles körű politikai vitákat váltott ki.

Fotó: RTL.hu

Ezt ne hagyd ki!

Írta

Megosztom