Válik a Barátok Közt egykori sztárja Som-Balogh Edina

Som-Balogh Edina és férje 11 évig voltak házasok, most mégis a válás mellett döntöttek.

Som-Balogh Edina és férje, Krisztián, 2012-ben házasodtak össze. Azóta két gyermekük született, Noel és Lili. A színésznő, aki a festészettel is foglalkozik, nemrégiben a hot! magazinnak elárulta, hogy kapcsolatuk gyerekeik apjával válságba került, és bár több próbálkozást tettek arra, hogy helyrehozzák kapcsolatukat, ezek sikertelennek bizonyultak és néhány héttel ezelőtt végül a válás mellett döntöttek.

„Folyamatban van a válásunk. Én tettem rá a pontot az i-re, végül én mondtam ki, hogy akkor most legyen vége. Az évek alatt sokszor jutottunk el odáig, hogy lehet, nem tudjuk visszahozni a korábban köztünk lévő energiákat, nem tudunk visszatalálni ahhoz a mindent elsöprő szerelemhez, ami első éveinket jellemezte. Ezt többször ki is mondtuk, de úgy voltunk vele, hogy saját családi mintánkat követve nem lehet út egy válás. Benne voltunk a mókuskerékben, és eszünkbe sem jutott, hogy mi ketten együtt ebben hol vagyunk” – nyilatkozta Som-Balogh Edina a válásukról.

Krisztiánnal soha nem passzoltunk egymáshoz, kiegészítettük ugyan egymást, de különbözőségünk mindig súrlódásokkal járt együtt, akadtak problémáink, de eddig ezeken mindig valahogy túlléptünk – folytatta gondolatait a színésznő.

Nehéz élethelyzetekkel kezdődtek a problémák

Hat évvel ezelőtt kezdtek el érezhetően távolodni egymástól, amikor az édesanyjánál súlyos betegséget diagnosztizáltak. Ebben az időszakban előfordult, hogy heti négy napot töltött a fiával a szülői házban, és csak három napot otthon, de még azt is nehezen élte meg, mert tudta, hogy az édesanyjának szüksége lenne rá.

Eközben a férjének két munkahelye is volt, és nem sokkal később az ő édesapja is megbetegedett, majd szintén ápolásra szorult vidéki otthonában, mielőtt elhunyt.

„Mire kimondtam, hogy vége, belül valójában már rég eljutottam ide. És nem mondanám, hogy meglepte Krisztiánt, mindketten éreztük, hogy nincs rendben, ahogy vagyunk. Nincs egy egyértelműen komoly ok rá, csak már egyszerűen valahogyan más utat járunk – emlékezett vissza Som-Balogh Edina.

Elmondása szerint többször próbálták helyreállítani kapcsolatukat, de sikertelenül. A házasságuk végét nem harmadik fél okozta, hanem az eltérő élethelyzetük és terheik miatt külön utakra vezette őket. Kiemelte, hogy a gyerekeiket továbbra is közös megegyezés alapján nevelik, és nem zárják ki a közös nyaralások és ünnepek lehetőségét.

Saját bevallása szerint amikor bejelentette a házasságuk végét, ürességet érzett. Azonban előtte rá kellett döbbennie, hogy abban a házasságban már nem lehet boldog. Jelenleg úgy érzi, hogy a férjével való kapcsolatának vége is egy gyászfolyamatot indított el benne, de ugyanakkor tele van célokkal, különösen a festészet terén.

Forrás:24.hu

Fotó: Blikk.hu

Ezt ne hagyd ki!

Írta

Megosztom