Kukászacskóba öltözve szökött be a divatbemutatóra, azt hitték ő is egy modell – videó

Fred Beyer YouTuber a New York-i divathéten trollkodott egy hatalmasat, bár az, hogy sikeres volt a kísérlete, elég jól szemlélteti, hogy újabban milyen ruhák kerülnek a kifutókra.

Jelenleg is zajlik New York-i divathét, ahol mindig számítani lehet valami meghökkentő ruhadarabra. Ezt használta ki egy videós, aki szemeteszsák-szerű, nagy műanyag „köntösben” , zuhanysapkában és fürdőnadrágban szökött fel a kifutóra az egyik bemutatón.

Az esetről készült videóban látszik, hogy sokan teljesen természetesnek veszik a történteteket, mintha ez a kompozíció is a bemutató része lenne, többen tapsoltak is.

A videós megosztotta a felvételt az Instagramon, és elmagyarázta, hogyan szivárgott be a New York-i divathétre és a show-ba.

Beyer elegánsan, öltönyben ment be a rendezvényre, ahol könnyeddén elvegyült a modellek között, még beszélgetett is velük. Állítása szerint később egy kisebb csoporthoz csapódott, így sikerült beosonnia a kulisszák mögé. A soron következő modell előtt hirtelen felugrott a kifutóra, majd nyugodtan elkezdett sétálni. Majdnem végigért, amikor megérkezett egy biztonsági őr, és lekapta a színpadról.

Az egész akciót a bejutástól a vonulásig itt lehet megnézni.

Forrás: 24.hu

Ezt ne hagyd ki!

Írta

Megosztom