Néptáncosok járták el Azahriah egyik számát

A 21 ves Azahriah kétségtelenük a legnépszerűbb hazai előadó lett. Számait milliók hallgatják a népszerű streaming paltformokon és a YouTube-on is. Egyik számát most a Tisza Táncegyüttes járta el.

Péntek este jelentette be Azahriah, hogy a két teltházas Puskás Stadion után harmadik alkalommal is megtölti a közel 50 ezer férőhelyes nézőteret. Ezzel május 24. és 26. között közel 150 ezer ember előtt énekelhet, amit még világsztárok sem csináltak meg Magyarországon.

A népszerűség miatt egészen különleges feldolgozásokat és produkciókat is láthatunk az interneten. Ilyen többek között a TikTok-on látható videó, amiben a Tisza Táncegyüttes az Azahriah és Desh közös számára, a Rampapapam-ra jár magyar néptáncot.

A szolnoki Tiszavirág hídon előadott produkciót pedig a közönség is értékelte. Egyben féltették a táncegyüttest, hogy a magyaros stílusával nehogy bekebelezze őket Tóth Gabi.

@tiszate Magyarpalatkai korcsos #hungarianfolkdance #magyarneptanc #hungarian #tiszatanc #azahriah #azahriahxdesh ♬ original sound – Tisza Táncegyüttes

Ezt ne hagyd ki!

Írta

Megosztom