Megbüntette a rendőrség a száguldozó L. L. Juniort és G.w.M-et

Pénzbírságot és büntetőpontokat kaptak a hírességek, bár nem valószínű, hogy a büntetés eltántorítja őket a visszaeséstől.

Az augusztusi eseményről L.L. Junior Instagram-történetében egy videót osztott meg, melyet vezetés közben rögzített, miközben autójával a Petőfi hídon száguldott át.

„Ezek a BMW-sek, gyerekek! 130-cal, döbbenet! Ki ez?”, tette fel a kérdést a videóban, miközben egy másik autó húz el mellette, amiből G.w.M integetett.

A felvétel miatt a rendőrség szabálysértési és közigazgatási eljárást indított, miután például a képkockákból kiderült, hogy L.L. Junior is 100 km/h sebességgel haladt át a hídon.

Azóta, ahogy azt a naphire.hu megtudta, az ügyet lezárták. A rendőrség válaszolva a lap megkeresésére közölte:

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság a megengedett sebesség túllépése miatt a két járművezetővel szemben fejenként 90 ezer forint közigazgatási bírságot, valamint 6-6 közlekedési előéleti pontot szabott ki, míg a vezetés közben kézben tartott mobiltelefonnal videózás miatt a jogszabályban rögzített húszezer forint pénzbírságot szabta ki, valamint három közlekedési előéleti pontot rögzített.”

Figyelembe véve, hogy mindkért híresség luxus életét él, nem túl valószínű, hogy jelentős visszatartó erővel rendelkezik a 90 ezer forintos bírság.

Forrás:24.hu

Ezt ne hagyd ki!

Írta

Megosztom