Fehér folt a banánon? Azonnal dobd ki!

A banán sokak kedvenc gyümölcse. Vannak akik az értebbet, vannak akik a zöldebb banánt szeretik, de egy biztos, senki nem akar olyan banánt venni, amin ilyen fehér pontot talál.

Egy vásárló osztott meg képet az egyik általa vásárolt banánról egy Facebook csoportba. Arra volt kíváncsi, hogy mi lehet az a nagy fehér folt a gyümölcsön. A kérdésre hamar rengeteg válasz érkezett és nem meglepő módon, eléggé sokkolóak és undorítóak.

Az egyik hozzászóló csak röviden annyit írt: „Ebben egész biztosan pók van.”
Egy másik azzal bővítette ki, hogy: „Ez úgy néz ki mint egy póktojás, tedd zacskóba és szorosan kösd össze! Én biztosan visszavinném.”

Egy harmadik hozzászóló pedig arról számolt be, hogy korábban vele is hasonló történt.
„Tavaly velem is ez történt, vettem néhány banánt és ajándékba kaptam hozzá egy pókfészket, amiből aztán rengeteg apró pók mászott ki.”

A banán tulajdonosa teljesen elborzadt a válaszoktól. A banánt azonnal kidobta a kukába. Később azt is hozzátette, hogy lehet, hogy forró vizet is önt rá, nehogy a kukában keljenek ki a pókok.
Később viccesen még azt is hozzátette, hogy „lehet, hogy inkább csak fel kellene gyújtania az egész kukát, az tűnik a legbiztosabb megoldásnak”.

Forrás: Ladbible.com

Ezt ne hagyd ki!

Írta

Megosztom