Érkezik a Tinder horror drága, luxus előfizetési csomagja

A nagy társkereső applikáció a Tinder egy új előfizetési csomagot jelentet meg hamarosan. Ára messze magasabb lesz, mint a magyarországi nettó minimálbér.

Az online társkereső alkalmazás új, exkluzív előfizetési szolgáltatást indít, melynek havi díja 499 dollár, vagyis körülbelül 184 ezer forint. Az új szolgáltatás meghívás alapú lesz, és csak a legaktívabb Tinder-felhasználók vehetik igénybe. Az újdonság az, hogy

mostantól azoknak is üzenetet küldhetünk, akiket korábban elutasítottunk

Igen, a hamarosan érkező Tinder Select, ami meghíváson alapul, lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjünk olyanokkal, akikkel nincs kölcsönös „jobbra húzás”, vagyis nem lett match.

A társkereső alkalmazás a következő hónapokban kezdi majd kiküldeni a meghívókat azoknak, akik részt vehetnek ebben a szolgáltatásban. Az érdeklődőknek el kell végezniük egy ötpontos ellenőrzést:

  1. Hitelesíteni kell a profilképüket.
  2. Négy további fotót kell feltölteniük.
  3. Írni kell egy rövid életrajzot.
  4. Meg kell adni legalább öt érdeklődési területet.
  5. Kellően részletesen le kell írni, hogy pontosan mit keresnek az alkalmazáson.

Azok, akik sikeresen átmennek ezen az ellenőrzési folyamaton, kapnak egy Select jelvényt a profiljukra, amit opcionálisan el is rejtethetnek, ha nem szeretnék, hogy mások lássák, hogy a havi 499 dollárt költik a romantikára vagy a könnyű kalandokra.

Azok, akik nem rendelkeznek a Select jelvénnyel, továbbra is kikapcsolhatják azt a funkciót, hogy üzeneteket fogadhassanak azoktól, akikkel nincs kölcsönös „jobbra húzás”, ugyanakkor a kis jelvény növelheti a profiljuk láthatóságát.

Ezt ne hagyd ki!

Írta

Megosztom