Forradalmi újítás a Helltől, jön a koffeinmentes energiaital

Többször adódott már probléma abból, hogy az energiaital rajongók a javasoltnál lényegesen több dobozzal fogyasztottak. A Hell új koffeinmentes terméke most megoldást nyújt a tuttifrutti íz kedvelőinek.

Új terméket vezet be a piacra, hazánk legnépszerűbb energiaital gyártója. A teljesen magyar kézben lévő HELL ENERGY Magyarország Kft. A koffeinmentes HELL hazánk legkedveltebb energiaitalának, a HELL Classicnak az ízét hozza el, koffein nélkül, így naponta több dobozzal is fogyaszthatunk belőle, anélkül, hogy koffeinmérgezéstől kellene tartanunk.

A koffeinmentes Hell energiaital várhatóan október elején, tehát már a napokban a boltok polcaira kerül. Az új Hell energiaital tartalmazza a márkától megszokott 5 különböző B-vitamint, a többi energiaitalukhoz hasonlóan tartósítószer-mentes, az energiaital doboza pedig teljes egészében végtelenszer újrahasznosítható alumíniumból készül.

A Hell legutóbbi újítása egy AI (mesterséges intelligencia) által tervezett energiaital volt, ami bevezetését követően egyből sikeresnek bizonyult. Várhatóan a koffeinmentes Hell is nagy népszerűségnek örvend majd.

Ezt ne hagyd ki!

Írta

Megosztom