Szexrabszolgaként tartotta közel 50 évvel fiatalabb férjét a 83 éves nő

Legalábbis ezt állítja a 37 éves egyiptomi férfi. Ezzel szemben sokan azt gondolják, hogy ő használta ki az idős nőt a pénze miatt, illetve azért, hogy vízumot szerezzen.

Az 83 éves Iris Jones és a 37 éves Mohamed Ibrahim párkapcsolata nagy figyelmet kapott a jelentős korkülönbség miatt. Sokan azt állították, hogy az egyiptomi férfi csak a brit nő pénze miatt van vele, de ezt mindketten tagadták korábban.

A probléma az volt, hogy ahelyett, hogy szerelmeskedtek volna, folyamatosan vitatkoztak mindenféle dolog miatt

– mondta a nő a válás okairól, noha nem sokkal korábban még boldogan beszéltek arról, hogy a korábbi vízumproblémák után karácsonykor alig hagyják el az ágyat, de nem a lustálkodás miatt.

Aztán múlt héten Iris már arról beszélt, hogy valóban a pénzéért volt vele a férfi, aki a ATM-ként tekintett rá, és naponta vett le pénzt a kártyájáról.

Most a férfi ezzel szemben azt állítja, hogy a nő megrongálta a hírnevét, és ő semmiféle rosszat nem tett, ellentétben Jones-nal.

„Olyan bánásmódban részesítettem, mintha egy királynő lenne, de ő kihasznált, olyan volt, mintha egy szexrabszolgának használtak volna”

-mondta a férfi, aki szerint a nő azt akarta, hogy tagadja meg egyiptomi származását és múltját. Mohamed Ibrahim, aki jelenleg Tesco biztonsági őreként dolgozik, ismét megerősítette, hogy valódi érzelmei voltak Jones iránt, és nem használta ki semmilyen módon.

Fotó: Daily Record

Ezt ne hagyd ki!

Írta

Megosztom