Hatalmas bajba került Oszvald Marika, nem tudja hogyan tovább

Másfél hónap telt el azóta, hogy egy pusztító vihar megrongálta Oszvald Marika gödöllői házát. A művésznő most arról beszélt, hogy a helyreállítás lassan halad és nem tudja, hogy elegendő lesz-e a pénze arra, hogy mindent megcsináltasson.

Korábban a Blikk.hu számolt be róla, hogy az egész országra lesújtó vihar Oszvald Marika gödöllői nyári rezidenciáját sem kímélte. A színésznő a munkája miatt csak később érkezett a házba, miután a szomszédja értesítette őt, hogy nagy a baj. Mire a házba ért, már jelentős mértékű volt a kár, ő pedig napokig áram nélkül maradt.

A háza egy része beázott, a telken található több fát és a kerítés egy részét is megrongálta a vihar. Az egyik faág pedig éppen a villanyoszlopra dőlt, így több mint két napig nem volt áram a birtokon, s mire a művésznő megérkezett Gödöllőre, már nem tudta megmenteni a fagyasztóban tárolt rengeteg árut.

Oszvald Marika elárulta, hogyan is áll a jelenleg a helyreállítás, illetve, hogy mekkora az őt ért kár.

„Tele volt a fagyasztóm hússal, zöldségekkel, és mivel az is kiolvadt, le kellett egyesével fényképeznem, és mindegyiknek külön-külön az árát is meg kellett jelölnöm, hogy mennyibe került” – mesélte.

Aggódik, hogy nem lesz elegendő a pénz

Oszvald Marika kételkedik abban, hogy a neki megítélt összeg elegendő lesz a károk fedezésére.

„A beázásokat már megnézte egy szakember, de hogy az árajánlatban szereplő összeg elegendő lesz-e a helyrehozatalára, kevésbé hiszem. Talán a jövő héten jönnek megcsinálni a tatarozást és az állagmegóvást” – mondta.

Jelenleg még mindig nem lehet tudni, mennyibe kerül majd vihar okozta károk helyrehozása, de a művésznő szerint biztos, hogy több százezerről van szó.

„Egyelőre nem tudom, a biztosító összességében mekkora összegű kárt számol ki, de az biztos, hogy több százezer forintos veszteség ért.

Abban azért még mindig reménykedem, hogy kijön abból a pénzből, amit megítélnek, és nem kell jelentős mértékben kipótolnom, hogy mindent rendezni tudjak”  mondta.

A művésznő a történtek ellenére próbál pozitív lenni.

„A sérült fákat sikerült már kivágatnom, egyelőre száradnak. Ha majd visszavonják a tűzgyújtási tilalmat, eltüzelem. Most már nem olyan vészes a helyzet, és annak különösen örülök, hogy a veteményesemmel nem történt semmi baj.”

Forrás:Blikk.hu

Ezt ne hagyd ki!

Írta

Megosztom