Pornó forgatás közben tört el a pénisze, most könyvet írt az incidensről

A könyv elég szenzációhajhász alcímet kapott, „A legsúlyosabb baleset, amit valaha pornófilm forgatáson tapasztaltak”.

Egy férfi pornószínésznek forgatás közben egy rosszul megválasztott pozíció miatt eltört a pénisze; fájdalmas emlékeit szavakba öntötte, majd könyv formájában megosztotta azt a nyilvánossággal.

A Daily Star megfogalmazása szerint Prince Yahshua a könyvében szemet gyönyörködtető részletességgel ír a baleset pontos körülményeiről, és az azt követő felépüléséről. Nagyjából a „Törés, amiről világszerte hallottak – A legsúlyosabb baleset, amit valaha pornófilm forgatáson tapasztaltak” címűnek fordítható könyvről és a megíródását kiváltó eseményről a szerző egyik kollegája, Kazumi mesélt a Pillow Talk podcastben.

A pornószínésznő elárulta a beszélgetésben, hogy Yahshua egy tapasztalatlan partnerrel vett részt a forgatáson, akivel sehogyan sem találták egymás ritmusát – míg hirtelen egy roppanást hallottak.

Noha a férfi körülbelül 5 centimétert veszített férfiasságából, és orvosa óva intette felnőtt filmes karrierje folytatásától, Prince Yahshua mégis visszatért szakmájához – felépülését pedig Jézus Krisztusnak köszöni. A pornósztár hozzátette, azóta forgatások közben, ha hanghatással járó kilégzések tesz, az a szerepbe való átlényegülésen túl a fájdalomnak is köszönhető. További véres részletekbe nem bocsátkoznánk (ha valakit érdekel, az Amazonon elérhető a könyv, illetve a podcastben is meghallgatható a történet).

Forrás: Dailystar.co.uk, 24.hu

Ezt ne hagyd ki!

Írta

Megosztom